1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/ laszlo@floridainc.us

Floridai ingatlanszakértők

Üdvözöljük önt az USA napfényes államából, Floridából!

Cégünk, a Florida Investment Marketing Inc. okleveles ingatlanközvetítő cég az Amerikai Egyesült Államokban, Floridai székhellyel.

Ingatlan alapú befektetéssel, ingatlan vásárlással, illetve eladással foglalkozunk. 1992-től amerikai gyakorlattal az amerikai kliensek, majd 1998-től főként az Európában élő ügyfelek számára.

Floridai ingatlanbefektetések elterjesztése érdekében alapítottam meg cégemet, a Florida Investment Marketing Inc-et 1998-ban magyarországi képviselettel. Majd részvétemet kibővítettem más európai és ázsiai országokra is.  A hosszú évek során sok száz európai kliens, nemcsak floridai tulajdonos, de jó barátunk is lett. A kapcsolat nem szűnik meg a kulcsátadással, a baráti akkor kezdődik!

Ön is legyen otthon Floridában!

Célunk

Célunk, hogy ügyfeleink megtalálják a szándékaik és igényeik szerint legmegfelelőbb ingatlant, otthon legyenek Floridában, és befektetésük a legmagasabb profitot termelje!

Törekszünk arra, hogy kiérdemeljük ügyfeleink bizalmát és megőrizzük azt egy hosszú-távú kapcsolat során.

A Floridában ingatlant vásárlók és ingatlanbefektetők számára azzal nyújtunk páratlan előnyt, hogy a mi helyi ismeretségünk, személyes kapcsolatrendszerünk alapján ingatlantranzakció minden lépésénél jelen vagyunk magyarul is beszélő szakembereinkkel a hiteligénylésen át a könyvelés és adóoptimalizáláson keresztül a bevándorlási vízumigénylésig, de bővítve az esetleges ingatlannal kapcsolatos munkákig.

Követjük mind az amerikai, mind a magyar törvényeket és jogszabályokat, így ügyfeleink floridai befektetése biztonságos, törvényes és tisztességes, etikus. A diszkréció kötelességünk.

Kizárólag frekventált helyeken lévő ingatlanokat ajánlunk, amelyek keresettek a bérbeadásra, és ahol a tulajdonos élvezni fogja mindazt, amit kizárólag Florida kínál. Fontos és figyelünk arra is, hogy az ingatlan értéke növekedjen és bármikor haszonnal értékesíthető maradjon.

A Florida Investment Marketing, Inc. számos építő-és fejlesztő céggel alakított ki szoros együttműködést az évek során. Ennek köszönhetően a legígéretesebb befektetési lehetőségeket a lehető legkedvezőbb áron tudjuk ügyfeleink számára biztosítani, mielőtt a projekt a nagyközönség számára is nyilvánosságra kerülne.

Az Ön kizárólagos érdekeit képviseljük a megfelelő ingatlanok összehasonlítása, kiválasztása, az áralku, az ügyfelünk számára legelőnyösebb kondíciók kialakítása, és az ingatlan teljes műszaki bevizsgálása során. Itt jegyezzuk meg, hogy Floridában Ügyfeleink nem fizetnek közvetítői jutalékot vásárlás esetén.
Az egész Floridára kiterjedő, teljes, naprakész, hivatalos adatbázisunkat, az u.n Multiple Listing Servicet, MLS- t,valamint személyes kapcsolatrendszerünket használjuk, hogy Ügyfeleink egyéni igényei alapján ajánlhassunk és mutathassunk be ingatlanokat akár személyesen, akár online, virtuális csatornán az ingatlan kiválasztásához!

Bővebben a szűkebb FIM csapatról

Kovács László, broker

Kovács László: CEO, cégalapító, cégtulajdonos. a legmagasabb szintű képzést szerezte meg az ingatlanközvetítő szakmában (broker).

2010-től a Realty Executives Solutions, ma már  Realty Executives Gallery megbecsült, oszlopos tagja. 2018-ban a 100% Club kitüntetésben részesült.

Reality logo
100-Club-certificate
Kovács László - CEO, cégalapító, cégtulajdonos, broker

Kovács László – CEO, cégalapító, cégtulajdonos, broker

Éveken keresztül a Re/Max elismert tagjaként több kitüntetésben részesült, köztük a legmagasabb szintűt, a Hall of Fame elismerést is elnyerte.

A Covid első évében, 2020-ben pedig a Realty Executives Gallery 3.000.000 USD tranzakciójáért az u.n.”Silver Pinnacle Club” kitüntetést kapta.

László és Beáta elnyerte a Top Team in Sarasota 2021-ben kitüntetést. Emellett a Silver Pinnacle Club 2021 díjban is részesültek együttesen is 2022 tavaszán.

Kitüntetések

Kitüntetések

”Silver Pineapple” kitüntetés

”Silver Pinnacle” kitüntetés

Kovács Beáta

Tanári pályája közben szerezte meg a floridai ingatlanközvetítő képesítést.

RENE-Certificate

RENE-Certificate

SRS-Certificate

SRS-Certificate

 További továbbképzéseken vesz részt mint REALTOR® és dolgozik Lászlóval, kedvenc helyén, a tengerparton, a homokban is.

Kovács Beáta - ingatlanközvetíő

Kovács Beáta – ingatlanközvetítő

Partnereink a jog, a pénzügy, és az adózás szakértői

Könyvelő/adóoptimalizáló társunk a könyvvitel, adózás es cégalapítás kiváló és lelkiismeretes szakembere. Magyarul is beszél.

Ügyvéd: nagy szaktudással és opciókkal áll ügyfelei rendelkezésére magyarul is.

72 Park Miami Beach

72 Park Miami Beach

72 Park Miami Beach Specialitás és lokáció Az első épület amely rövid-távú kiadásra (pl. Airbnb) is engedélyezett Miami Beachen - magas bevételi lehetőség! Miami North Beach, az ismert Collins Avenue, sétatávolságra az óceántól, körülvéve leendő ingatlanprojectekkel...

bővebben
Bentley Residences

Bentley Residences

Bentley Rezidenciák Az Atlanti óceánparton épülő autóliftes üvegtorony rezidenciák, hatalmas, második nappaliként funkcionáló medencés terasszal. Lokáció Aventura Mall, Bal Harbor Shops között, illetve a Miami Fort Lauderdale Repterek között, 200 feet (61 m) fehér...

bővebben
Aston Martin Residences, Miami

Aston Martin Residences, Miami

Aston Martin Residences, Miami 2024 február: Az Aston Martin Residences lakótorony átadása 2023 első felében volt várható, sajnos a pandemia miatt azonban lelassult az építkezés, így 2024- tavaszára halasztódik. Kérjük hívjon a megvásárolható lakásokért, árakért, a...

bővebben
Paramount at Miami Worldcenter

Paramount at Miami Worldcenter

Paramount at Miami Worldcenter Miaminak nemcsak az óceánparti része frissül fel új lakótornyokkal, hanem belvárosában is hatalmas építkezések folynak. Az USA második legnagyobb belvárosi fejlesztése lesz a 12 hektáron elterülő Miami Worldcenter- múzeumokkal,...

bővebben
Fontainebleau – Miami Beach

Fontainebleau – Miami Beach

Fontainebleau - Miami Beach Miami Beach történelmileg és építészetileg jelentős épülete, az elegáns Fontainebleau, az Atlanti Óceán partján helyezkedik el 1200 ft fehér homokos part mentén, (18 acres). A 36 emeletes Fountainebleau II vagy más nevén Tresor, valamint a...

bővebben
Missoni Baia – Miami öböl mentén

Missoni Baia – Miami öböl mentén

Missoni Baia - Miami öböl menténA Missoni Baia nevű toronyház Miamiban, a Biscayne Bay mentén, az East Edgewater negyedben épült fel, 2022-es átadással. A 249, 1-5 hálószobás, saját tulajdonú lakással rendelkező 57 emeletes lakóépület, 200 ft., 61 méter hosszan...

bővebben
PRIVÉ-egy rendkívüli sziget Floridában

PRIVÉ-egy rendkívüli sziget Floridában

PRIVÉ-egy rendkívüli sziget Floridában A Privé Dél Florida egyetlen privát szigete, ami – eddig – beépítetlenül maradt. Exkluzív életstílust biztosít tulajdonosainak szabadtérrel a tengerpart és az égbolt között, világszínvonalú szolgáltatásokkal, ötcsillagos...

bővebben
Porsche Design Tower

Porsche Design Tower

Porsche Design Tower Privacy és kényelem! A Sunny Isles Beachen felépült 57 emeletes egyedi Porsche Design Towerben 132 igazán luxus öröklakás kapott helyet. A Porsche Torony abban egyedülálló, hogy az autók különleges autólifttel érnek fel a lakásokkal egyszintben...

bővebben
Marina Pointe Waterfront Condominiums

Marina Pointe Waterfront Condominiums

Marina Pointe Waterfront Condominiums Vízparti luxus lakótornyok privát kikötővel Tampa Bay-ben szolgáltatásokkal, zárt lakóparkban üzletekkel, éttermekkel. Az első, 17-emeletes lakótorony lakásai 2022 nyarán kerülnek átadásra. Levegőből, szárazföldről, tengerről is...

bővebben
River Strand Golf & Country Club, Bradenton

River Strand Golf & Country Club, Bradenton

River Strand Golf & Country Club, Bradenton A River Strand Golf & Country Club resort-stílusú lakópark golf pályával körülvéve, többféle lakóingatlant golf tagsággal és sportüzlettel. Teniszpályák, étterem, medencék, étterem is kecsegteti az ott tartózkodókat. Ezen...

bővebben