1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/ laszlo@floridainc.us

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay közép Florida nyugati részén elhelyezkedő természetes kikötő és torkolat. Több város tartozik ide: Tampa, Clearwater, St. Petersburg.

Tampa belvárosa nyüzsgő és virágzó kereskedelemmel rendelkezik. A Tampa International Airport (Tampa Nemzetközi Reptér) a turisták egyik legkedveltebb reptere. Tampát több magas híd köti össze a környező városokkal dél és nyugat irányba. A hajókikötője egyike a legjobb nyolcnak az országban. A remekül karbantartott gyorsforgalmi utakon könnyű eljutni bárhová. A továbbtanulók jó néhány főiskola, egyetem, valamint nyelvtanulási program közül választhatnak. Állandóan fejlődő ingatlaniparával Tampa rendkívüli befektetési lehetőségeket biztosít a jártas ingatlanbefektetők számára.

Az érdekes Bush Gardens témapark, állat attrakciók és nem utolsósorban izgalmas hullámvasútak otthona, amelyektől elállhat az ember lélegzete is – persze csak egy pillanatra! Az állatkedvelők a Lowry Park Állatkertben a manateekkal, avagy tengeri tehennekkel is megismerkedhetnek. A Florida Aquariumban csak egy üvegablak választ el az alligátortól és a cápákkal úszni is lehet! Delfinnéző túrára hajóutak indulnak, de manateekat (tengeri tehén) is lehet látni, hiszen kedvenc helyük az öböl meleg vize.
Tampa belvárosában minden megtalálható, ami a nap minden órájában vonza a helyi lakosokat, dolgozókat és a látogatókat egyaránt – irodák, bankok, éttermek, kikapcsolódás és tanulási lehetőségek. Az egykori tekintélyes Tampa Bay Hotel egyik részében jelenleg a Henry B. Plant Museum, másik részében és körülötte a University of Tampa kapott helyet.
A MOSI avagy a Museum of Science and Industry (Tudomány és ipar múzeum) planetáriummal és egy nagyon ritka, óriási IMAX mozival büszkélkedhet, ahol szemüveg nélkül láthatunk fantasztikus dokumentumfilmeket. Vele szemben egy másik nagy egyetem, a University of South Florida található.

Többféle fesztivál is megrendezésre kerül az év során, például a történelmi jelentőségű Gasparilla fesztivál. A korcsolyázók decemberben mutathatják be képességeiket a műjégpályán – nyárias öltözékben! A Glazer Children’s Museum (gyermek „múzeum”) felfedezésre ad lehetőséget a gyermekeknek érdekes, aktív feladatok által. Zene-és színház rajongók a Straz Centerben, vagy a történelmi Tampa Theaterben találnak szórakozási lehetőséget, vagy az Amalie Arenában, amely 3,000 főt szórakoztat koncertek, sport valamint egyéb események által.

Lehet a vízen sétálni? Tampában igen! Lehet, mégpedig a Hillsborough Folyón nemrégen létrehozott, sajátos, úgynevezett Riverwalk járdán. A gyönyörű Bayshore Boulevard egy másik csodálatos hely sétálni, futni, vagy kerékpározni. Nyugati oldalán lakó ingatlanok találhatók – némelyikük Tampa leggazdagabb vagy legidősebb házai, kúriái közé tartoznak. Keleti oldalán Amerika leghosszabb folyamatos járdája fut az öböl partján.

A Davis Islands szigetvilág tele van bárokkal, kávézókkal, éttermekkel, üzletekkel, valamint különböző stílusú lakóépületekkel. A Channelside negyed nyitott plázája butikok, éttermek, élő zene otthona. Emellett Tampa hajókikötője is, ahonnan délre hajózhat Royal Caribbean, Norwegian, Carnival és más hajótársaságokkal. Innen yachtok is indulnak különböző kínálattal és céllal (vacsorázó, naplemente néző és újévi yachtok pl. Starship).

Az International Mall és sok más bevásárlóközpont, illetve étterem és steakhouse (“steakház”) várja a vásárló és a finom falatokra éhező közönséget Tampában.

Tampából nyugatra a Courtney Campbell Hídon áthajtva egy kis kényeztetés kínálkozik abban a gyógyfürdőben, amit a Spa Finder Magazine America tíz legjobbja közé sorolt folyamatosan sok éven keresztül. A történelmi Safety Harbor Resort and Spa kívül a vízpart dísze, belül különleges hangulatot árasztanak a freskókkal dekorált falak es mennyezetek. Báltermekkel, étteremmel, valamint a természetes gyógyvíznek köszönhetően, egy felejthetetlen spa élménnyel csábítja vendégeit.

Mielőtt Clearwaterre érnénk, meglátogathatjuk a különleges delfint, a filmsztárt a Clearwater Marine Aquariumban, valamint részesei lehetünk sérült delfinek és teknősök rehabilitációjának egy rövid időre. A vonzó várost természetes szépség veszi körül szárazföldi és vízi kikapcsolódási lehetőségekkel. Clearwater Beach a tiszta vizéről és homokvár építésre tökéletesen alkalmas legfehérebb homokjáról híres. Az USA egyik legjobbnak – ha nem az elsőnek! – tartott tengerpartja jet ski és parasailing bérlést biztosít, valamint óriási csúszdákkal várja a gyermekeket! Lakóépületek, éttermek sorakoznak az út mentén. A hosszú móló, PIER 60 alkalmat ad sétára, delfinnézésre, horgászatra, vásárlásra, étkezésre és esténként a naplemente ünneplésére!

A legfrissebb levegőt a Florida Botanical Gardenben lélegezhetjük be, vagy egy másfajta kikapcsolódásért felpattanhatunk egy városnéző yachtra a Clearwater Marina kikötőből vagy egy kalózhajóra.

A Davis Islands szigetvilág tele van bárokkal, kávézókkal, éttermekkel, üzletekkel, valamint különböző stílusú lakóépületekkel. A Channelside negyed nyitott plázája butikok, éttermek, élő zene otthona. Emellett Tampa hajókikötője is, ahonnan délre hajózhat Royal Caribbean, Norwegian, Carnival és más hajótársaságokkal. Innen yachtok is indulnak különböző kínálattal és céllal (vacsorázó, naplemente néző és újévi yachtok pl. Starship).

Az International Mall és sok más bevásárlóközpont, illetve étterem és steakhouse (“steakház”) várja a vásárló és a finom falatokra éhező közönséget Tampában.

St. Petersburg vízpartja szolgál a Salvador Dali Múzeum otthonául. A Don Cesar hotel már messziről kitűnik mesés épületével és színével, innen ered beceneve, a Rózsaszín Palota. A Sunken Garden gyönyörű növényei és virágai magával ragadják kedvelőiket. A Fort Desoto Park mindenki kedvence sokféleségével! Nevét igazolva a régi erőd ma is ott áll üzlettel és múzeummal, és tetejéről látható a Skyway Bridge. Tengerpartja kagyló és sand dollárral van tele, emellett kayak vagy kenu bérlés, horgászat , kempingezés is lehetséges. Amerika egyik legjobb tengerpartja filmekben és zene-vidókban is szerepel.

St. Petersburgből dél felé tartva először Bradenton-Sarasota felé a 22 emelet-magas Skyway Bridge-n áthajtunk az óceánjárók felett – de mehetünk más úton is.

Kovács László

CEO

+1-813-503-0301
/WhatsApp, Viber/

Kovács Beáta

Ingatlanszakértő

+1-813-465-8796
/WhatsApp, Viber/

beaagy

Floridai ingatlan projektek

Néhány projekt

Ingatlan portfolio

72 Park Miami Beach

72 Park Miami Beach

72 Park Miami Beach Specialitás és lokáció Az első épület amely rövid-távú kiadásra (pl. Airbnb) is engedélyezett Miami Beachen - magas bevételi lehetőség! Miami North Beach, az ismert Collins Avenue, sétatávolságra az óceántól, körülvéve leendő ingatlanprojectekkel...

bővebben
Bentley Residences

Bentley Residences

Bentley Rezidenciák Az Atlanti óceánparton épülő autóliftes üvegtorony rezidenciák, hatalmas, második nappaliként funkcionáló medencés terasszal. Lokáció Aventura Mall, Bal Harbor Shops között, illetve a Miami Fort Lauderdale Repterek között, 200 feet (61 m) fehér...

bővebben
Aston Martin Residences, Miami

Aston Martin Residences, Miami

Aston Martin Residences, Miami 2024 február: Az Aston Martin Residences lakótorony átadása 2023 első felében volt várható, sajnos a pandemia miatt azonban lelassult az építkezés, így 2024- tavaszára halasztódik. Kérjük hívjon a megvásárolható lakásokért, árakért, a...

bővebben
Paramount at Miami Worldcenter

Paramount at Miami Worldcenter

Paramount at Miami Worldcenter Miaminak nemcsak az óceánparti része frissül fel új lakótornyokkal, hanem belvárosában is hatalmas építkezések folynak. Az USA második legnagyobb belvárosi fejlesztése lesz a 12 hektáron elterülő Miami Worldcenter- múzeumokkal,...

bővebben
Fontainebleau – Miami Beach

Fontainebleau – Miami Beach

Fontainebleau - Miami Beach Miami Beach történelmileg és építészetileg jelentős épülete, az elegáns Fontainebleau, az Atlanti Óceán partján helyezkedik el 1200 ft fehér homokos part mentén, (18 acres). A 36 emeletes Fountainebleau II vagy más nevén Tresor, valamint a...

bővebben
Missoni Baia – Miami öböl mentén

Missoni Baia – Miami öböl mentén

Missoni Baia - Miami öböl menténA Missoni Baia nevű toronyház Miamiban, a Biscayne Bay mentén, az East Edgewater negyedben épült fel, 2022-es átadással. A 249, 1-5 hálószobás, saját tulajdonú lakással rendelkező 57 emeletes lakóépület, 200 ft., 61 méter hosszan...

bővebben
PRIVÉ-egy rendkívüli sziget Floridában

PRIVÉ-egy rendkívüli sziget Floridában

PRIVÉ-egy rendkívüli sziget Floridában A Privé Dél Florida egyetlen privát szigete, ami – eddig – beépítetlenül maradt. Exkluzív életstílust biztosít tulajdonosainak szabadtérrel a tengerpart és az égbolt között, világszínvonalú szolgáltatásokkal, ötcsillagos...

bővebben
Porsche Design Tower

Porsche Design Tower

Porsche Design Tower Privacy és kényelem! A Sunny Isles Beachen felépült 57 emeletes egyedi Porsche Design Towerben 132 igazán luxus öröklakás kapott helyet. A Porsche Torony abban egyedülálló, hogy az autók különleges autólifttel érnek fel a lakásokkal egyszintben...

bővebben
Marina Pointe Waterfront Condominiums

Marina Pointe Waterfront Condominiums

Marina Pointe Waterfront Condominiums Vízparti luxus lakótornyok privát kikötővel Tampa Bay-ben szolgáltatásokkal, zárt lakóparkban üzletekkel, éttermekkel. Az első, 17-emeletes lakótorony lakásai 2022 nyarán kerülnek átadásra. Levegőből, szárazföldről, tengerről is...

bővebben
River Strand Golf & Country Club, Bradenton

River Strand Golf & Country Club, Bradenton

River Strand Golf & Country Club, Bradenton A River Strand Golf & Country Club resort-stílusú lakópark golf pályával körülvéve, többféle lakóingatlant golf tagsággal és sportüzlettel. Teniszpályák, étterem, medencék, étterem is kecsegteti az ott tartózkodókat. Ezen...

bővebben