Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Bradenton nagyszerű lakónegyedekkel büszkélkedhet, és egyikük kiemelkedő golfpályával is rendelkezik. Nagyszerű vásárlási élményt nyújt Ellenton bevásárlóközpontja színes választékkal. Anna Maria Island tengerpartján szintén könnyű a kikapcsolódás.

Sarasota és környékének létrejötte illetve fejlődése John Ringlingnek, a „Cirkusz Királyának” köszönhető, aki megvásárolt egy hatalmas területet, a mai St. Armands, Lido and Longboat Key-t. Majd később megépíttette otthonát, a fényűző mediterrán kúriáját az öböl mentén, a Cad’Zan-t, aminek magyar vonatkozása is van! A Cad’zan báltermének, előterének és játéktermének mennyezetét a magyar Pogany Wili festette, a bálteremben a Nemzetek Táncosait örökítette meg. A káprázatos cirkuszélet bemutatása - tárgyak, ruhák, állatok utazóketrecei, Ringling vonatja stb. - két épületben kerül bemutatásra. Ringling elképesztő festménygyűjteménye, a Ringling Museum of Art az elegáns galériaépület két szárnyában kapott otthont, amelyek között hangulatos kert került kialakításra. Egész napra találni látnivalót a mesés környezetben elhelyezkedő Ringling Múzeumban, hogy megismerjük a cirkuszos és a cirkusz életét, valamint a száz évvel korábbi Sarasotát!

A vele szemben lévő Classic Car Museum híres, régi valamint egzotikus autók otthona. Akik érdeklődnek a természet iránt, megfigyelhetik a manateekat és más állatcsodákat a Mote Aquariumban, illetve sétálhatnak a Selby Botanical Gardenben. De természetesen golf és tenisz is szerepel a sportos kikapcsolódás sorában Sarasotában is. Csónak és yacht kedvelők csodálhatják a vízijárműveket a Sarasota Bayfont parkban és kikötőben.
Sarasota - szintén - a legjobb tengerpartjaival kényeztet! A Siesta Key, 99%-os quartz tartalmával elnyerte a nemzetközi homokversenyt (International Sand Contest), majd 2004-ben a Travel Channels Best Beaches a bolygó legjobbjának értékelte. Ez a homok igazán kellemes homokvár építőanyag. Siesta Key szintén nagyszerű állandó és ideiglenes lakosoknak a szikrázó tengerparttal és gazdag növényzettel. Lido Beach a St. Armands Circle közelében helyezkedik el. A St. Armands Circle-nek gyönyörű üzletei, éttermei, kávézói, cukrászdái vannak!
Fort Myers városát választotta Thomas A. Edison, majd hamarosan barátja, Henry Ford is téli otthonául. Edison pálmafákat is ültetett a mai McGregor Boulevardon, innen ered a város későbbi beceneve, “a pálmák városa”. A Ford-Edison Winter Estate múzeum az otthonok mellett Edison laboratóriumával, valamint Ford autóival, America első “banyan” fájával és más növényekkel várja az érdeklődőket az öböl mentén. Az Imaginarium Hands-On Museum and Aquarium tudományos kikapcsolodással kecsegtet. A Lovers Key State Park manateek,vagyis tengeri tehenekkel, delfinekkel, kagylókkal várja a pihenőket és az úszókat. Fort Myers tengerpartja gyönyörű homokjával, kayakozással, ejtőernyőzéssel teszi tökéletessé a nyaralást. A Sanibel Island szigeten - Ft. Myerstől északra - a legszebb kagylókra lelhetünk. A városban sok golfpálya is található e sport kedvelői örömére.
Naples város hosszú, trópusi tengerpartja mentén villák sorakoznak mesés kertekkel és magas kókuszpálmákkal. Az építészek – hasznosítva a tengerpart adottságait - magas épületeket építenek, hogy a lakók csodálhassák a természet szépségét, például Pelican Bay csodálatos épületeiben és tornyaiban. Naples sziluettje további új lakóépületekkel gazdagodik közel a tengerhez és a belvároshoz.

A Naples Pier (móló) remek horgászatra és arra, hogy delfineket láthassunk a fehér homokú tengerpart felett. Egész évben lehet jetskizni, vitorlázni, szörfözni, és csónakázni a Mexikói-öbölben. Nyugodt sétára vágyók választhatják a Clam Pass Parkot, amelynek különleges tengerpartját - sétányát, növényzetét, és természetes lassú folyóját - érdemes felfedezni. A Vanderbilt Beach - a Vanderbuilt Rd. végén – hotelek, vásárlási, illetve étkezési lehetőségek közelében helyezkedik el. A Lowdermilk Park Beach rövid sétatávolságra található a nyüzsgő 5th Ave exkluzív üzleteitől.

Naples tengerparti öröklakásait közel találjuk a vásárláshoz. A kedvelt Fifth Streeten – 5. utcán butikok, éttermek, ajándéküzletek, illetve irodák sorakoznak. A Third Street – 3. utca - szintén a vásárlás és étkezés paradicsoma; galériákkal, antik üzletekkel, éttermekkel. A gyönyörű udvarok, szökőkutak, és csodálatos futó virágok még kellemesebbé varázsolják az ott eltöltött időt.

Az állatkert – Naples Zoo at Caribbean Gardens - rendkívül aktív látogatói programmal rendelkezik. Ritka állatokkal ismerkedhetünk meg, mint a madagaszkárról származó fossával vagy az ugató és húsevő ázsiai őzzel. A vendégek tenyerükből etethetik a zsiráfokat, valamint részesei lehetnek az alligátorok táplálásának. A természetes környezetükben - tó körül - élő majmok hajóról tekinthetők meg. Naplesben botanikus kert is van, valamint trolival körülutazhatunk a városban, hogy megtekintsük a nevezetességeket és az elmondott információ által bepillantást nyerjünk Naples életébe.

Mindezek mellett tenisz és golf is várja kedvelőit. Mindkettő megtalálható a Treviso Bay mediterrán stílusú lakóparkban kiváló komforttal, közel a belvároshoz. 18-lyukas golfpálya áll a sportolók rendelkezésére - Arthur Hills és Hal Sutton tervezése alapján. Naples városnak több mint 70 golfpályája van.

Marco Island csak 15 perc autóút Naplestől, elsőosztályú hotelek, üdülők, öröklakások, kikötők, tenisz- és golfpályák találhatók a quartz homokú, széles tengerpart mentén.

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu