Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/

Harbour Isle, Anna Maria Sound – Bradenton, FL

Vízpart, kikötő, yachtozás, kayakozás, kilátás az öbölre, és csupán négy kilométer távolság Anna Maria Island-től – ez Harbor Isle, Bradenton város új resort-stílusú vízparti lakóparkja egy ezidáig beépítetlen szigeten! Gyönyörű természeti elhelyezkedéséből adódóan máris kedvelt az otthonkeresők és a vakációzók körében!

A lakóparkból rövid autóúton juthatunk Anna Maria Island kristálytiszta vizű, fehér homokos tengerpartjához, amely elnyerte a - Best Secret Beaches elnevezést az USA Today/10 Best.com internetes olalon, valamint egyike a négy "Old, Classic Florida" cím viselőinek a Wall St. Journal szerint.

Kitűnő megközelíthetőségével, remek közlekedési lehetőségekkel gyorsan elérhető dél felé a szomszédos Sarasota város, észak felé Tampa Bay (Tampa, Clearwater, St. Petersburg városok, a Tampa International Airport), valamint szabadtéri kulturális, sport programok, mallok és egyéb vásárlási lehetőségek biztosítják az itt élők / idelátogatok kényelmét.

A lakópark különlegessége a kikötő - vízi és szárazföldi tárolási lehetőséggel, ahonnan közvetlen mélyvízi út vezet a Mexikói-öbölhöz híd allati áthaladás nélkül. Üzletek, éttermek, mindenfajta kényelem elérhető helyben, a vízparton. Bérbeadás: a lakópark másik pozitívuma az, hogy az ingatlanok kiadása engedélyezett a tulajdonos vagy tulajdonos által megbízott menedzsment által, a tulajdonosok távollétében gondtalan jövedelmet biztosítva számukra. A lakások rövid-és hosszú távra is kiadhatók, minimum 5 napra. A sorházak évente maximum 3-szor, egy alkalommal min. 30 napra adhatók bérbe. A lakások, amelyek közös költsége $520 havonta, hetente átlagosan $2000-on adhatók ki, ezáltal kiváló anyagi bevételi lehetőséget biztosítva.

A lakóépületek:

I. Marina Walk on One Particular Harbour Residences and Amenities: Öröklakások, amelyek ötszintes, liftes épületekben találhatók, az első szinten a parkológarázsokkal. Méretüktől függően, a lakásokhoz egy, illetve két kijelölt parkolóhely tartozik. Emellett szabadtéri parkolók is rendelkezésre állnak.

A kisebb lakások két hálószoba, két fürdőszobás, teraszos 137.7 négyzetméteres lakások (1483 sq.ft) $478,000-tól kaphatók.

A nagyobb, 3 hálószoba, két fürdőszobás, teraszos lakások területe terasz nélkül 153.3 négyzetméter (1650 sq.ft) $579,360-tól vásárolhatók meg.
A lakástulajdonosok és bérlők pihenését az épületekhez közeli szabadtéri pihenőhely - medence, gyermekmedence, játszótér, cabana, BBQ sütő – teszi még kényelmesebbé.
II. Edgewater Walk Coach Homes & Amenity: Emeletes sorházak garázzsal és privát lifttel! A kétszintes otthonok garázsából lift vezet a lakótérbe. A két, illetve három hálószobás, három fürdőszobás otthonok további sajátos elemmel is rendelkeznek: dolgozószobával, extra nappali vagy “napszobával” és egyes lakásokban pedig "kilátótoronnyal” szolgálja a kényelmet és egyediséget $559,110 tól.

Harbour Isle Beach Club:

  • Vízparti, tágas két emeletes Beach Club alkalmas benti és szabadtéri rendezvények megrendezésére
  • Resort-stílusú medencék, spa
  • Cabana Bár és Sky Bár
  • Homokos vízpart
  • Fitnesz center

 

A lakópark menedzsmentje felelős a lakóépületek tetőzete és a külső falak, valamint a közös helyiségek karbantartasáért (fitnessz, medencék, tavak, kertgondozás, clubház stb.) havi közös költség ellenében.

Az épületek a több mint fél évszázados Minto családi vállalat munkái. A vállalat olyan energiatakarékos, környezetbarát otthonokat építenek Floridában, amelyek lényegesebben kevesebb elektromos energiát és vizet fogyasztanak mint az általuk használt - vagy hasonló - építési technológiát és háztartási felszereléseket nélkülöző házak, lakások és lakóparkok ( pl. légkondícionáló, vízmelegítő boyler, hőszigetelés). Az otthonok gondos tervezéssel készültek valamint luxus elemekkel: gránit konyha-és fürdőszobapult, konyhaszekrény alatti világítás, energiatakarékos hűtő, mosogatógép, a teraszok szúnyoghálóval védettek, 10 éves strukturális garancia stb.

Az új lakóépületekben található, világos lakások, praktikus alprajzok egyediségével, gyönyörű kilátással tükrözik a floridai életstílust. Saját részre és befektetésre is kiváló lehetőség!

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu