Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/

MEGTALÁLTUK

Bentley South Beach Hotel, Miami

A Híres Ocean Drive, az Atlanti óceán, Art Deco stílus. A Bentley South Beach épülete az Ocean Drive és az 5. Street sarkán található, az esti, éjszakai “night-life” és a napközben is üzemelő éttermek között. A liftes épület tetején két szinten medence, bár és napozóágyak segítik a pihenést még teljesebb óceán kilátással.

Lakás-hotel

Image

Hilton Fort Lauderdale Beach Resort

A Hilton Fort Lauderdale Beach Resort studio lakása tetszett meg kliensünknek, kilátással a városra és az öbölre, magas emeleten, Fort Lauderdaleben ( Miamitól északra). A kulcsrakész, saját tulajdonú lakás négy csillagos resortként üzemel, s a tulajdonos távollétében jövedelmező bevételt hoz.

Lakás-hotel resortban

Image

Grove Resort & Waterpark

A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt.

Lakás-hotel resortban

Image

Miami - South Beach

A One Ocean Condominium South Beach egyik legkeresettebb része, sétatávolságra a legjobb éttermektől és szórakozó helyektől. A modern épület két szárnyból áll. A lakást ívelt hálószoba fal, padlótól a mennyezetig terjedő energiatakarékos üvegablakok, márvány padló, tágas terasz ékesíti. Bidé, dupla mosdó biztosít kényelmet a tágas fürdőszobában.

TORONYHÁZ

Image

Miami Beach, óceánparti lakás

Miami Beach történelmileg és építészetileg jelentős épülete,a Fontainebleau, az Atlanti Óceán partján helyezkedik el. Az épületből közvetlenül elérhető az óceánpart! A saját tulajdonú lakások hotelként működnek, rövid-távra kiadók és magas jövedelmet biztosítanak a lakástulajdonosok számára.

TORONYHÁZ

Image

Grove Resort & Spa

A Grove Resort & Spa első épületében, medencékre és az Austin-tóra néző lakás. A hétemeletes épületcsoport saját tulajdonú, lakás-hotelként működik állandó portaszolgálattal,büfével, étteremmel, bárral, üzlettel, internet café, spa – masszázs és szépségszalon-és egyéb szolgáltatásokkal.
Image

Grove Resort & Spa 2

Kivételes kilátás a Surfari Víziparkra a máj.elején átadott lakásból a hármas épületben! Negyedik emeleti, közkedvelt Jazmine alaprajz - 3 hálószoba, két fürdoszobával, terasszal 137 m2. A hétemeletes épületcsoport saját tulajdonú, lakás-hotelként működik állandó portaszolgálattal,büfével, étteremmel, bárral, üzlettel, internet café, spa – masszázs és szépségszalon-és egyéb szolgáltatásokkal.
Image

Emeletes családi ház, Tampa


Amerika északi részéről költözött munkahely változás miatt a család Tampába. Szempont volt az udvar és a terasz, hogy a hidegebb éghajlat utan naponta élvezhessék a szubtrópusi időjárást. Így egy emeletes, két garázsos, családi ház mellett döntöttek (226 négyzetméter lakótér terasz, garázs nélkül). A tágas teraszon lévő jaccuzzit otthagyta számukra a korábbi tulajdonos.

CSALÁDIHÁZ

Image

3 szintes sorház hosszú távú kiadásra, Orlando

Beköltözött az új bérlő az orlandoi kongresszusi központ és az ICON óriáskerék közelében, zárt lakóparki három szintes sorházba. Havi 1900 USD-ért van kiadva az ingatlan egy évre, frissen festve, új légkondícionálóval, teljesen berendezve, felszerelve a konyhaeszközöktől kezdve az ágyneműkig, mosógéppel, szárítógéppel.

SORHÁZ

Image

Tóra néző lakóparki lakás frekventált helyen, Tampa

Hosszú távú bérbeadási céllal ezt a lakást választották ügyfeleink jó néhány lehetőség közül. Szempont volt a frekventált lokáció - gyorsforgalmi út közelében és fő út mentén- a bérbeadhatóság kedvéért, illetve a lakópark szolgáltatásai. Üzletek, bevásárlóközpontok, éttermek, iskolák, posta, egészségügyi központ pár perc távolság.
Image

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu