Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/

ELADTUK

Kilátás az öbölre, Clearwater

Vízparti, Tampa öbölre néző legfelső, (harmadik szint) emeleti lakás Clearwater városban található, 12 km-re Amerika első számú tengerpartjától, a 4 km hosszú Clearwater Beachtől. Tampa International Airport kb. 20 perc alatt elérhető. Mediterrán –stílusú épületek, az ú.n. Tampa Bay mentén. Saját rezidenciának és minimum 30 napos kiadásra is alkalmas.
Image

Clearwater - Grand Venezia lakópark

Vízparti, Tampa öbölre néző legfelső emeleti lakás Clearwater városban található, 12 km-re Amerika első számú tengerpartjától, a 4 km hosszú Clearwater Beachtől. Tampa International Airport kb. 20 perc alatt elérhető. Mintha Olaszországba érkeznénk! Mediterrán –stílusú épületek, az ú.n. Tampa Bay mentén. Saját rezidenciának és minimum 30 napos kiadásra is alkalmas.
Image

Encantada

Investment property just sold! Orlandoban, rövid-távra bérbeadott sorháznak sikerült új tulajdonost találnunk! A lakásba lépve a terasz és medence pihenésre, hűsölésre hívja a tulajdonosokat és vendégeket. A földszinten található a konyha, ebédlő és nappali rész, mosdó és háztartási helyiség ( mosógép és szárítógép). Mindhárom hálószoba az emeleten van, kettő az utcára néz. Ehhez a két szobához egy fürdőszoba tartozik zuhanyzós káddal.

SORHÁZ

Image

Bella Vida Resort

Walt Disney World-től alig 5 mérföldre, a Bella Vida Resortban háromszobás, két és fél fürdőszobás, kétszintes sorház bútorozottan, azonnal beköltözhetően eladó saját használatra és/vagy rövid távú kiadásra. Teljesen felszerelt konyha, mosógép és ruhaszárító, valamint a teraszon privát, fűthető medence várja új tulajdonosait és vendégeit.

SORHÁZ

Image

Vista Cay - Orlando

Orlando híres International Drive-ján, közel a Kongresszusi Központhoz, és az Orlando EYE-hoz, földszinti öröklakásnak találtunk új tulajdonost. A lakópark kiváló elhelyezkedésű: az I-4 gyorsforgalmi út két perc alatt elérhető, valamint a lakópark előtt élelmiszer – és egyéb üzletek találhatók. A lokáció mellett a szolgáltatások szintén vonzzák a nyaralókat és látogatókat.
Image

Orlando sorház

Két szintes, 5 hálószobás, 4 fürdőszobás sorház privát medencével, Disney közelében, rövid-távú kiadásra szolgált, a tulajdonos menedzselésével, napi 300-600 USD közötti bérbeadással, szezonfüggően. Az ingatlan mellett nagy füves terület van focizásra. A zárt resort több szolgáltatással kecsegteti vendégeit. Az öt hálószoba 10 személynek is elegendő, így több generációs családok és/vagy barátok vették/veszik bérbe, sokszor hetekre.

SORHÁZ

Image

Tóra néző családi ház, Tampa


238.500 USD-ért kelt el a családi ház, állandó rezidenciaként. Tágas, (191 négyzetméter lakótér), magas, 4 hálószobás, 2 fürdőszobás ház szinte minden szobájából látni a tavat, több helyiségből is dupla, toló ajtón át az udvarra léphetünk. egyik fürdőszobájából is. Munka előtt és után, naponta kávézhatnak, fagyizhatnak a tóparton az ott lakók.

CSALÁDIHÁZ

Image

Rövid távú kiadásra Disney közelében

Továbbra is rövid távú kiadásra szolgál Disney World közelében a kétszintes sorház privát medencével, havi jövedelemt biztosítva tulajdonosának. A négy hálószoba egyike a földszinten található, mellette fürdőszoba zuhanyzóval. Tágas nappali, konyha, étkező egyben, dupla tolóajtóval a teraszra. A medence elkeríthető a gyermekek védelme érdekében.

SORHÁZ

Image

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu