Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami, a “Magic City”, avagy a “Varázslatos Város” Amerika- és világszerte egyaránt az egyik legismertebb városok között szerepel. A Floridai-félsziget legdélibb részén fekvő város forgalmas nemzetközi reptere és kikötője, valamint többszintes autóútjai a világ minden tájáról vonzzák a látogatókat. Miami különleges adottságainál fogva számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál a turisták számára. A csillogó fehér homok és a tenger napozásra, fürdőzésre, szörfözésre csábít. Számtalan lehetőség kínálkozik golfozásra és teniszezésre is. A luxusszínvonalú Aventura és Bal-Harbor Mallban elegáns üzletek várják azokat a vásárlókat, akik a világ legismertebb és leghíresebb tervezőinek kreációi iránt érdeklődnek. Egy Miami út során, a South Beach Ocean Drive-on kihagyhatatlanok a lenyűgöző koncertek, éjszakai show-k, valamint ezerarcú táncklubok, ahol szívünkben dobbannak a varázslatos ritmusok. Érdemes megnézni a néhai olasz divattervező, Gianni Versace palotáját, amely ma hotelként - The Villa Casa Casuarina – működik a híres Art Deco negyedben. Ha nyitott szemmel járunk Miamiban és környékén, bármely pillanatban összefuthatunk egy hírességgel is!
Miami sokféle építészeti, valamint kulturális stílus otthona: a modern belvárostól a Miami Beach különleges Art-Deco negyedén keresztül a Collins Avenue pazar csodáihoz jutunk. Az Atlanti óceán partján felhőkarcolók sorakoznak, amelyekben öröklakások és hotel-condominiumok, vagyis hotel-öröklakások találhatók, az újonnan épülők pedig folytonosan fiatalítják Sunny Isles Beach panorámáját. A Golden Beach hírességeinek villái szintén említésre méltóak.

Az európaias főépülettel, hatalmas kerttel és galériával rendelkező Vizcaya Museum and Garden (Vizcaya Múzeum és Kert) Miami egy másfajta építészeti stílusát és kultúráját tükrözi a Biscayne öböl mentén. A Coral Castle Museum kivételesen egyedülálló, különleges épület számtalan szobrot rejtő kertjével. Egyes források szerint a tulajdonos saját kezűleg, kezdetleges szerszámokkal alkotta mészkőből a múlt század elején szíve hölgye számára. Ki tudja?!

A delfinekről és a Floridában honos tengeri tehénről, a manateeről nyerhetünk információt a Miami Seaquariumban. Exotikus állatokkal, madarakkal ismerkedhetünk meg a Jungle Island állatkertben, vagy sétálhatunk a Fairchild Tropical Botanical Gardenben (Trópusi Botanikus Kertben). Miamitól keletre, Naples irányában keresztülhajthatunk az Everglades National Park (Nemzeti Park) nevezetes útján, az Alligator Alley-n. Útközben “airboat” túrát is érdemes beiktatni, hogy alligátorokat, teknősöket, madarakat és egyéb helyi állatokat tekinthessünk meg természetes környezetükben miközben élvezzük a vízen siklás élményét.

Az amerikai és nemzetközi cégek és társaságok, pénzügyi intézmények virágzó gazdasági életet teremtenek Miamiban.

Mindazzal, amit Miami kínál, valóban az Atlanti Óceán gyöngyszeme!

Fort Lauderdale szikrázó óceanpartjával szintén az üdülni vágyók paradicsoma. Amerika Velencéjének is becézik hajózható csatornáinak köszönhetően, amelyek gondolázásra hívogatnak. Több mint száz yachtkikötője van, akár megayachtok számára is, ezért Fort Lauderdale-t a Világ Yacht Fővárosának is hívják!
A Stranahan House és a Bonnet House látogatása során megtudhatjuk, milyen volt Fort Lauderdale-ben az élet az 1900-as évek elején. Számos kulturális és művészeti programnak lehetünk részesei a Fort Lauderdale Historical Centerben ( történelmi központ) vagy a Museum of Artban (művészeti múzeumban). A Fort Lauderdale Museum of Discovery pedig tudományos képességeinket teszteli. A Flamingo Gardenben, a történelmi negyedben, vagy a sétányon eltöltött idő egyaránt felüdüléssel szolgál. Nem utolsósorban pedig vásárlásra és étkezésre a Las Olas Boulevard az ideális hely!
West Palm Beachen egyaránt megtalálható a kultúra és az ipar, valamint több szabadtéri rendezvény. Amerika egyik legtekintélyesebb szállodája, a reneszánsz stílusú Breakers, valamint a Whitehall, a Flagler Múzeum otthona a város nevezetességeihez tartoznak. A vízparti zenei fesztiváloknak, éjszakai kluboknak és az élő zenének köszönhetően, a zenerajongók kedvükre válogathatnak a különféle programok közül West Palm Beachen. Akik a természethez szeretnének közelebb kerülni, megtehetik az állatkertben vagy a mészkő csodákat rejtő Blowing Rocks Preserve-ben Jupiter Islanden. Búvárkodás, horgászat, jet ski, és természetesen golf is várja az érdeklődőket.

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu