Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/

Céginformáció

Cégünk, a floridai székhelyű, Florida Investment Marketing Inc.1992-től amerikai tapasztalattal és 1998-től európai jelenléttel rendelkező, professzionális, ingatlan alapú befektetési cég.

A Floridában ingatlant vásárlók és ingatlanbefektetők számára azzal nyújtunk páratlan előnyt, hogy a szakmában évtizedek óta jártas, helyismerettel rendelkező, tapasztalt szakemberként vezetjuk be a leendő vásárlókat az ingatlanbefektetés rejtelmeibe, professzionális szolgáltatásokat biztosítva számukra szakembereinkkel.

Garantáljuk, hogy ügyfeleink floridai befektetése biztonságos, törvényes és tisztességes – követve mind az amerikai, mind a magyar törvényeket és jogszabályokat.

A diszkréció szintén kondíciómentes kötelezettségünk.

Célunk, hogy ügyfeleink megtalálják a céljuk és igényeik szerint legmegfelelőbb ingatlant, otthon legyenek Floridában,és befektetésük a legmagasabb profitot termelje!

Csak frekventált helyeken lévő ingatlanokat ajánlunk, amelyek keresettek a bérbeadásra, és ahol a tulajdonos élvezni fogja mindazt, amit kizárólag Florida kínál. Fontos és figyelünk arra is, hogy az ingatlan értéke növekedjen és bármikor haszonnal értékesíthető maradjon.

Az egész Floridára kiterjedő, teljes, naprakész, hivatalos adatbázisunkat, az MLS- t,valamint személyes kapcsolatrendszerünket használjuk, hogy Ügyfeleink egyéni igényei alapján ajánlhassunk és mutathassunk be ingatlanokat akár személyesen, akár online csatornán.

A Florida Investment Marketing, Inc. számos építő-és fejlesztő céggel alakított ki szoros együttműködést az évek során. Ennek köszönhetően a legígéretesebb befektetési lehetőségeket a legjobb áron tudjuk ügyfeleink számára biztosítani, mielőtt a projekt a nagyközönség számára is nyilvánosságra kerülne.

Az Ön kizárólagos érdekeit képviseljük a megfelelő ingatlanok összehasonlítása, kiválasztása, az áralku, az ügyfelünk számára legelőnyösebb kondíciók kialakítása, és az ingatlan teljes műszaki bevizsgálása során.

Ügyfeleink nem fizetnek közvetítői jutalékot vásárlás esetén.

A cég alapitója, tulajdonosa, Kovács László, a legmagasabb szintű képzést szerezte meg az ingatlan szakmában. Több kitüntetésben részesült, köztük a legmagasabb szintűt, a Hall of Fame elismerést is elnyerte amikor korábban a RE/Max-szel dolgozott. Évek óta a Realty Executives megbecsült, oszlopos tagja.

Floridai ingatlanbefektetések elterjesztése érdekében alapította meg cégét, a Florida Investment Marketing Inc-et 1998-ban magyar és európai ügyfelei számára. Képviseletét kibővítette más országokra is - Lengyelország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Oroszország. A hosszú évek során sok száz európai kliens, nemcsak floridai tulajdonos, de jó barátunk is lett.

Célunk, hogy kiérdemeljük ügyfeleink bizalmát és megőrizzük azt egy hosszú-távú kapcsolat során.

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu