• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06

 

 

 
 

INGYENES Befektetési Tájékoztató Dokumentum

 

A Florida INC. több mint 18 éves tapasztalátával szakszerű segítséggel áll az Ön rendelkezésére!

Email címére Befektetési Tájékoztatót küldünk Önnek, ami segít kiigazodni az ingatlan befektetések világában.

Hasznos információk birtokába juthat a befektetés előtt, amelyek segíteni fogják vételi döntését!

 
 
 
 
 
 

Orlando


Orlando városa - nagyon kényelmesen - pont Florida közepén helyezkedik el. Fő autóútjainak és számos nemzetközi repülőterének köszönhetően Orlandoból bárhova könnyen eljuthatunk.       

A vidékre évente körülbelül 52 millió turista látogat, a varázslat városaként is nevezett Orlando ugyanis páratlan, örök élményt nyújtó látványosságaival, minden ide látogatónak nyújtott bőséges kínálatával, az első számú családi nyaralóhely.

 

Habár Orlandonak nincs tengerpartja, mindössze 45 perc autózással elérhető a világhírű Daytona Beach és egy kicsit távolabb Amerika első számú strandja: Clearwater Beach. Orlandotól egy könnyed 45 perces autóútra van a Kennedy Space Center, ahol múzeumokat fedezhet fel, megnézheti az űrcentrum látogatói komplexumot, vagy részt vehet egy hihetetlen élményt nyújtó űrhajó-indításon. Akkor is a legjobb helyen jár, ha élvezi a kenuzást, horgászást, kempingezést, vagy csupán azt, hogy kint van a természetben.

 

Orlando nagyon közel fekszik néhányhoz Florida legszebb vízi útjai és természetvédelmi területei közül.Ha egy csodálatos tengeri utazásra vágyik, Orlando akkor is nagyszerű hely az Ön számára, hiszen egy könnyű autóúttal elérhető Port Carneval, ahol számos nagy tengerjáró hajó állomásozik. Két napos hajóút? Két hetes hajóút? Mindegyik Port Carnevalból indul, és ide is ér vissza.
Orlando időjárása egész évben tökéletes. Nyáron az átlaghőmérséklet 21 és 35 Celsius fok között mozog. Ez a szubtrópusi időjárás kiválóan alkalmas a szabadtéri tevékenységekhez. 

 

Orlandoban van az otthona a híres Disney Word szórakoztató parknak, de ezen kívül jó pár másik világhírű szórakoztató park is található a városban úgy, mint a Sea World, Universal Studios, Magic Kingdom, Wet and Wild, MGM Studios, Epcot, Animal Kingdom és Discovery Cove.

Az esemény-ipar a régió gazdaságára jelentős hatást gyakorol. Az Orange Country Convention Center, melynek kiállítási területét 2004-ben több mint 2 millió négyzetlábnyira (200,000 m²) terjesztették ki, területét tekintve napjainkban az Egyesült Államok második legnagyobb kiállítási komplexuma.

Orlandoban, mely Florida legnagyobb belső városa az elmúlt néhány évben az ingatlanok értékei kivételes mértékben növekedtek. Kellemes elhelyezkedésének, klímájának és mindennek, amit nyújtani tud köszönhetően, ezrek költöztek Orlandoba, keresletet teremtve ezzel a lakásépítésnek, és egy nagyon egészséges ingatlanpiacot alakítottak ki.Semmi kétség, Orlandoban mindent megtalál, amit csak kívánhat: kellemes elhelyezkedés, nagyszerű látványosságok, pazar lakások és bővülő gazdaság.

Ha egyszer ellátogat Orlandoba, soha többé nem akar majd elmenni.

Időjárás